Astrid & Christian’s wedding

Beste vrienden & familie,

Het aftellen naar ons trouw weekend van vrijdagavond 5 juli 2024 tot en met maandagochtend 8 juli 2024, kan officieel beginnen. Deze pagina bevat alle nodige informatie om jullie voor te bereiden en het weekend vlot door te komen, hou ze dus zeker regelmatig in de gaten!

Locatie

Hotel Domaine Mas notre Dame
995 Chemin du Bagna
13810 Eygalières
France

Gedurende ons trouwweekend zal je verblijven in het prachtige Hotel Domaine Mas Notre Dame waar je tussen 17u-19u op vrijdag 5 juli 2024 kan inchecken

De overnachtingen en de ontbijtjes worden door ons aangeboden, alle extraatjes (bv. Een flesje champagne via room service om op onze gezondheid te klinken) zijn voor jullie rekening. 

De locatie is makkelijk te bereiken met de auto door het volgende adres in je GPS in te geven: 995 Chem. du Bagna, 13810 Eygalières, FranceParking is gratis beschikbaar. Indien je met de trein komt, kan je bijvoorbeeld tot in Avignon reizen met de TGV en dan een auto huren. Indien je met het vliegtuig komt, kan je bijvoorbeeld op Marseille vliegen en dan een auto huren.

Ubers/taxis zijn makkelijk te verkrijgen aan de luchthaven en treinstations. In de buurt van het hotel is Uber niet actief en kan je volgende nummers bellen: Taxis d’Eygalières – Tel. +33(0)6 80 32 36 73, Taxis Tanguy – Tel. +33(0)6 73 53 42 41, of de volgende chauffeurs: Marie VTC of Private Driver.

Planning

Wij hebben een weekendplanning gemaakt die jullie de lekkerste en mooiste kantjes van de Provence laat zien. Gezien we elkaar al reizend hebben leren kennen, vonden we het passend om onze passie voor reizen, natuur en lekker eten met jullie te delen tijdens ons trouwweekend. 

Vrijdag 5 Juli 2024

Vanaf 19u30 zijn jullie welkom in restaurant Sous Les Micocouliers om het glas te heffen op een fantastisch weekend samen. Het welkomstdiner is in walking dinner format en de dresscode is casual chic.

Het welkomstdiner vindt plaats in het dorp van Eygalières in restaurant Sous Les Micocouliers (adres: Trav. Montfort, 13810 Eygalières, Frankrijk). Er is een gratis parking (adres: 189 Av. Léon Blum, 13810 Eygalières, Frankrijk) gelegen op 3 minuten wandelen. Klik op de afbeelding hieronder om de navigatie in Google te openen.

Zaterdag 6 juli 2024

Het ontbijt is inbegrepen hier kan je op eigen tempo van genieten tussen 8u30 en 10u30.

Tussen 11u en 13u30 nemen we jullie mee naar een van onze favoriete lokale wijndomeinen, Chateau Romanin, voor een wijnproeverij gepaard met een kleine snack. Voor zij die geen alcohol drinken zijn er alternatieven voorzien.

Chateau Romanin is een wijnhuis met een rijke geschiedenis die terug gaat tot 350 v.C., tijdens het bezoek krijgen we en rondleiding van de ranken alsook de adembenemende wijnkelder.

Klik op de afbeelding hieronder om de navigatie in Google te starten of voeg het volgende adres in: Route de Cavaillon, 13210 Saint-Rémy-de-Provence, Frankrijk.

Voor dit bezoek vragen we wel een persoonlijke contributie van 25EUR per persoon. Diegene die zichzelf hebben ingeschreven hebben een betaaluitnodiging ontvangen via email, gelieve deze voor 31 mei 2024 te betalen.

Om 17u30 begint de trouwceremonie op Domaine Mas de La Rose. De aansluitende receptie, het diner en het dansfeest vinden allemaal op hetzelfde domein plaats. Mas de La Rose ligt op 2 minuten rijden van Mas Notre Dame, Parking is gratis beschikbaar. Klik op de afbeelding hieronder om de navigatie te starten of geef het volgende adres in op de GPS: 2247 Route d’Eygalières, Orgon 13660, France. 7

Indien je toch beroep wil doen op een taxi voor de heen en/of terugrit naar de trouwlocatie (safety first) kan je de volgende taxi bedrijven op voorhand contacteren: Taxis d’Eygalières – Tel. +33(0)6 80 32 36 73, Taxis Tanguy – Tel. +33(0)6 73 53 42 41, of de volgende chauffeurs: Marie VTC of Private DriverGraag herinneren we jullie er aan dat er geen Uber service actief is in Orgon.

De dresscode voor de trouwceremonie en verdere festiviteiten is Cocktail. De cocktail dresscode voor dames bestaat uit bijvoorbeeld een kleurrijke korte/midi jurk oftewel een feestelijk en chic broekpak. Voor heren bestaat de cocktail dresscode uit bijvoorbeeld een pak of een pantalon met een overhemd, in de zomer kan dit in een lichte kleur of linnen. Laat je qua kleur vooral inspireren door de kleuren van de Provence, wij vragen enkel om GEEN wit of zacht roos/roos te dragen gezien deze kleuren voorbehouden zijn voor de suite.

Zondag 7 juli 2024

Het ontbijt is inbegrepen, hier kan je op eigen tempo van genieten tussen 8u30 en 10u30 waarna je tot 11u kan uitchecken en we jullie een veilige terug- of doorreis wensen!

Music Maestro

Voor het dansfeest willen we jullie graag de kans geven om op voorhand verzoek nummertjes door te geven. 

Cadeautip

 Dit is volledig vrijblijvend maar voor zij die reeds gepolst hadden naar een tip, met een bijdrage aan onze huwelijksreis doe je ons zeker een plezier!

Minette-Ruts BE23 0636 7193 4391

Astrid wearing a lilac dress and camel MaxMara coat | Ode2style.com

Sign-up

for first row acces to our newsletter

By subscribing to our newsletter you agree to our Privacy Policy